Braškiniai ledai

Braškiniai ledai
Aistė Švetkauskė

Aistė Švetkauskė baigė sveiko maisto gaminimo kursus Londone, studijavo molekulinio maisto subtilybes Florencijoje. Įkūrusi kulinarijos studiją Aistė siekia ne tik puoselėti mitybos įvairovę, bet ir skleisti žinią apie tai, kaip kiekvienas galime prisidėti prie maisto ir aplinkos tausojimo. Besidomintiems iniciatyva „Linkėjimai, maistas“ Aistė dovanoja šiuos receptus.

Reikės:

  • 200 g braškių (galima iš anksto užšaldyti)
  • 1 banano (galima iš anksto užšaldyti)
  • 200 g graikiško jogurto
  • 0,5 arb. š. vanilės ekstrakto
  • 0,5 arb. š. cinamono

Paruošimo būdas:

Braškes ir bananus galite iš anksto susipjaustyti ir užšaldyti. Sušaldytus vaisius, jogurtą, vanilės ekstraktą ir cinamoną sudėkite į virtuvinį kombainą ir viską trinkite, kol išeis vienalytė masė. Galite supilstyti į ledų formeles ir užšaldyti, arba valgyti iškart, nes jau sutrynus išeina gaivus šerbetas.

Pažiūrėkite, kaip šį patiekalą gamina pati Aistė!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...