Vieno geriausių restoranų šefas Rokas Vasiliauskas kviečia atskleisti paprasčiausių produktų magiją. Šie minimalistiniai receptai jums padės kūrybiškai sunaudoti likusį maistą ir be streso pasigaminti valgių.
2 porcijoms
tiks ir bet kurios kitos daržovės, kurių turite namie
Makaronus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome, kol išbrinks (pagal gamintojo nurodymus).
Smulkiai supjaustome česnaką, aitriąją papriką bei imbierą ir ant silpnos kaitros pakepiname su aliejumi.
Padidiname kaitrą ir sudedame šiaudeliais supjaustytas daržoves. Pakepiname 1 min.
Kiaulieną susmulkiname ir dedame į keptuvę. Supilame austrių padažą.
Į keptuvę dedame makaronus ir viską gerai išmaišome.
Patiekiame su kapota kalendra ir žaliosios citrinos skiltele.