Iniciatyvą „Linkėjimai, maistas” palaiko ir savo tvariomis idėjomis dalinasi Jonita Šeščilaitė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė, 2018 metų geriausia jaunoji virėja, S. Pellegrino young chef euro-asia finalininkė.
Kalėdinė tvarumo idėja – sunaudojami vištienos likučiai ir žolelių stiebai.
Ruošiama blynelių tešla. Kiaušinis ir petražolės su krapais, supylus pieną, sutrinami rankiniu trintuvu. Suberiami miltai, pamaišoma iki vientisos masės. Keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepami blyneliai. Ruošiamas blynelių įdaras. Supjaustyta vištiena sumaišoma su smulkintais laiškiniais česnakais, tarkuotu čederio sūriu. Pagardinama druska, pipirais. Ant iškeptų blynelių dedamas įdaras ir suvyniojama. Blyneliai apkepami svieste apie 2 minutes iš abiejų pusių.