Maisto žinovė, internetų žvaigždė Nida Degutienė – estetiškų patiekalų virtuozė, išmananti tausaus gaminimo subtilybes. Jūsų maisto likučiams ir atsargoms pasisekė: pasinaudokite nuostabiais Nidos receptais – išgelbėkite tai, kas liko nesuvalgyta, susikaupė ar gulėjo užmiršta…
4 porcijoms
Bulvės nulupamos, tada supjaustomos. Kukurūzai nusunkiami (šaldyti apverdami sūdytame vandenyje). Svogūnai supjaustomi plunksnelėmis, užpilami actu ir paliekami marinuotis apie 15–20 min. (jei neišeina tiek laukti, galima svogūnus sudėti į mažą puodą, užpilti actu ir pakaitinti apie 2–3 min., paskui palikti atvėsti).
Sumaišomi visi padažo ingredientai. Dideliame dubenyje bulvės, kukurūzai, raudonieji svogūnai sumaišomi su padažu, pabaigoje suberiami žalumynai.