Minkštą, kambario temperatūros sviestą elektriniu maišytuvu išsukite su cukrumi, druska ir vanile. Kol maišytuvas plaka, nulupkite ir smulkiai sutarkuokite kietai virtus kiaušinius, juos suberkite į purų sviestą ir išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įminkykite į tešlą. Galiausiai įmaišykite šokoladą ir kokosų drožles, tešla išeis pakankamai tiršta.
Orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių temperatūros. Ant kepimo popieriaus dviem šaukštais arba ledų kabinimo šaukštu sukrėskite tešlą į atskirus kauburėlius, su pakankamai dideliais tarpais tarp jų. Man į standartinę kepimo skardą tilpo 9 dideli sausainiai. Jie kepdami plėsis ir iš beformių tešlos kauburėlių taps panašūs į apvalius didelius sausainius. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių – jei sausainiai bus mažesni, jiems iškepti pakaks ir 10 minučių.
Iškepusius sausainius palikite ataušti ir sukietėti, nes tik ištraukti iš orkaitės jie būna labai minkšti ir trapūs. Valgykite visiškai ataušusius. Jie puikiai išsilaiko keletą dienų sausoje dėžutėje.