Tausūs receptai

Virtuvės šefai ir tinklaraštininkai kviečia pasisemti idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Gaminkite gardžius patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta... Skanaus!

Sluoksniuotas desertas su rugine duona 

Sluoksniuotas desertas su rugine duona

Padžiūvusi juoda duona desertui?! Kartą paragavę gaminsite vėl ir vėl!
Learn More
Vištiena ir saulėje džiovintais pomidorais įdaryti makaronai 

Vištiena ir saulėje džiovintais pomidorais įdaryti makaronai

Makaronų likučiai tikras gėris. Šiek tiek magijos ir turėsite puikų patiekalą pietums.
Learn More
Ryžių pudingas su uogų compote 

Ryžių pudingas su uogų compote

Šiek tiek vakarykščių ryžių, saujelė šaldiklyje užsigulėjusių uogų ir restorano meniu vertas desertas ant stalo.
Learn More
Duonos apkepas STRATA 

Duonos apkepas STRATA

Nuostabus būdas sunaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Learn More
Šaltuoju būdu marinuotos cukinijų juostos 

Šaltuoju būdu marinuotos cukinijų juostos

Kur sunaudoti morkų tarkius – likusius išspaudus sultis? Žinoma keksiukams kepti!
Learn More
Užkandžių „kąsneliai“ su spalvingu humusu ir daržovėmis 

Užkandžių „kąsneliai“ su spalvingu humusu ir daržovėmis

Kai nėra kur dėti humuso - paverskite jį spalvingais užkandukais.
Learn More
Panettone pudingas 

Panettone pudingas

Po švenčių lieka įvairiausių pyragų. Kur sunaudoti? Pasigaminti gardų pudingą!
Learn More
Lęšių ir rudųjų ryžių kotletėliai 

Lęšių ir rudųjų ryžių kotletėliai

Vienu mostu sunaudosite dviejų kruopų likučius.
Learn More
Sauso rauginimo agurkai 

Sauso rauginimo agurkai

Kai sezonas įsibėgėja, sukame galvas, ką gi dar skanaus galime iš jų pasigaminti.
Learn More
Avokadų majonezas 

Avokadų majonezas

Kai nėra kur dėti avokado...
Learn More
Makaronai su Bolonijos padažu 

Makaronai su Bolonijos padažu

Kotletai gali atgimti Bolonojos padaže. Tikrai verta.
Learn More
Grikių lietiniai 

Grikių lietiniai

Po pusryčių liko nesuvalgytų virtų grikių? Puiki idėja kitos dienos pusryčiams.
Learn More
„Šepardo“ pyragas 

„Šepardo“ pyragas

Ypatingas receptas visiems likučiams sunaudoti: tiks ir virtos bulvės, ir įvairios kuopos, daržovės, grybai ir t.t.
Learn More
 

Ramen sriuba iš likusio po Kalėdų kepto kalakuto (vištos, žąsies, anties…)

Netradicinė idėja vakarėliui rytietiška tema sunaudojant Kalėdų vaišių likučius.
Learn More
1 2 3 9

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...