Turkiškos picos (LAHMACUN)
Tags Nida Degutienė
Kai nėra kur dėti pusės indelio natūralaus jogurto - siūlome paįvairinti savo meniu turkišku patiekalu.
Learn MoreNaminis pomidorų padažas
Tags Ona Jurkšienė
Suminkštėję pomidorai puikiausiai tinka naminiam padažui.
Learn More„Šepardo“ pyragas
Tags Ona Jurkšienė
Ypatingas receptas visiems likučiams sunaudoti: tiks ir virtos bulvės, ir įvairios kuopos, daržovės, grybai ir t.t.
Learn MoreVirtų lęšių, keptų grybų ir graikinių riešutų užtepėlė
Tags Ona Jurkšienė
Kai iškyla dilema dėl lęšių likučių panaudojimo, rinkitės netradicinį sprendimą – gaminkite užtepėlę.
Learn MoreNesaldus „tortas“ su daržovių ir virtų kruopų likučiais ir humusu
Tags Ona Jurkšienė
Jei reikia sunaudoti daržovių stalčiaus senbuvius – šis patiekalas pats tas.
Learn MoreKarštasis patiekalas su ankštiniais ir daržovėmis ryšulėlyje
Tags Ona Jurkšienė
Stalo puošmena gali virsti ir apvytusios paprikos ir kiti daržovių, ankštinių likučiai.
Learn MoreŠokoladinis pyragas be kvietinių miltų ir be cukraus
Tags Ona Jurkšienė
Idėja, kaip morkų perteklių panaudoti neįprastai.
Learn MoreŠokoladinis tortas be kvietinių miltų ir cukraus
Tags Ona Jurkšienė
Be gliuteno ir be likučių.
Learn MoreTarkuotų bulvių ir grikių bei daržovių kepsneliai
Tags Ona Jurkšienė
Geriausias būdas sunaudoti daržoves.
Learn MoreLavašo ar blynelių suktinukai su įvairių rūšių humusu ar užtepėlėmis
Tags Ona Jurkšienė
Spalvingas ir gardus būdas sunaudoti atlikusį humusą.
Learn MoreMoliūginis kavos gėrimas
Tags Renata Šniolienė
Kava su moliūgu? Išties nieko sudėtingo, o skonis nukels tiesiai į Kalėdas.
Learn MoreMoliūgų tyrės padažas
Tags Renata Šniolienė
Vienas gardžiausių moliūgų tyrės panaudojimo būdų – padažas makaronų, ryžių ar net perlinių kruopų patiekalams.
Learn More