Tortas „Sultenė“ – su keptomis daržovėmis ir įvairių rūšių humusu
Tags Ona Jurkšienė
Netradicinis humuso sunaudojimo būdas.
Learn MoreMoliūgų tyrė
Tags Renata Šniolienė
Tausus būdas sunaudoti moliūgus – pagaminti tyrę, kuria galima gardinti sriubas, padažus, pyragus ar... kavą.
Learn More3 dienų rauginti kopūstai
Tags Renata Šniolienė
Šio recepto tvarumo idėja – sunaudoti visą kopūsto gūžę be likučių.
Learn MoreŠaltuoju būdu marinuotos cukinijų juostos
Tags Renata Šniolienė
Kur sunaudoti morkų tarkius – likusius išspaudus sultis? Žinoma keksiukams kepti!
Learn MorePaelija su vištiena
Tags Arūnas Stoškus
Ispaniška Paelija - tikra šventė visai šeimai. Beje, puiki proga atlaisvinti šaldinklį nuo įvairių susikaupusių daržovių.
Learn MoreŠakšuka su daržovėmis
Tags Gian Luca Demarco
Kai pomidorų skardinė nesulaukia savo eilės..siūlome idėją pusryčiams.
Learn MoreSluoksniuotos tešlos daržovių pyragas su pievagrybiais
Tags Gian Luca Demarco
Šaldytuvo auditas: kopūsto gabaliukas, kelios virtos bulvės, užsilikę pievagrybiai, sūris...ir turime gardų pyragą.
Learn MoreSluoksniuotos tešlos tarta su karamelizuotais burokėliais, varškės sūriu ir riešutais
Tags Arūnas Stoškus
Atlikus šaldytuvo auditą, rasti ingredientai gali pavirsti gurmanišku pyragu.
Learn MoreGruzdinti baklažanų suktinukai su mocarela ir kietuoju sūriu
Tags Gian Luca Demarco
Metas sūrių likučių ir baklažanų atsargų gelbėjimo operacijai.
Learn MoreStorapadė itališka pica su namie turimais ingredientais
Tags Gian Luca Demarco
Picai tiks viskas, ką turite šaldytuve. Puikus būdas sunaudoti likučius.
Learn More