Morkų pyragas
Tags Paulė Tamašauskaitė
Jeigu turite morkų - jos puikiausiai tiks šiam kvapniam pyragui.
Learn MoreSezoninės salotos su keptomis pitų duonelėmis
Tags Renata Ničajienė
Pasirodo, padžiūvusios pitų duonelės puikiausiai tinka salotoms.
Learn MoreDuonos apkepas STRATA
Tags Renata Ničajienė
Nuostabus būdas sunaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Learn MoreKitaip įdaryti kiaušiniai
Tags Renata Ničajienė
Paprastas ir skanus būdas pasigaminti užkandį iš virtų kiaušinių.
Learn MorePikantiškas virtų kiaušinių užtepas su avokadų majonezu
Tags Renata Ničajienė
Gardus būdas sunaudoti Velykinių margučių perteklių.
Learn MoreŽalias energijos kokteilis
Tags Aistė Švetkauskė
Likutis kefyro, neišvaizdus bananas, pasiklydusios spintelėje datulės - viską miksuojam ir skonį gerą garantuojam.
Learn MoreŽiedinių kopūstų kepsneliai
Tags Aistė Švetkauskė
Traukiame iš šaldytuvo jau vystantį žiedinį kopūstą ir štai - kepsneliai jau garuoja ant Jūsų stalo.
Learn MoreTailandietiškas karis su vištiena, kokosų pienu ir vakar virtais ryžiais
Tags Rokas Vasiliauskas
Neapažįstama virtų ryžių transformacija: Tailando skoniai Jūsų lėkštėje.
Learn MoreKepti makaronai (Stir fry noodles) su neišvaizdžiomis daržovėmis ir keptos kiaulienos likučiais
Tags Rokas Vasiliauskas
Vakarykštis karbonadas, pavytusi paprika ar morka - tinka viskas. Puikus būdas sunaudoti skirtingus likučius.
Learn MoreSauso rauginimo agurkai
Tags Aistė Švetkauskė
Kai sezonas įsibėgėja, sukame galvas, ką gi dar skanaus galime iš jų pasigaminti.
Learn MoreGrikiai su daržovėmis
Tags Aistė Švetkauskė
Nuo pusryčiu likusi grikių košė pridėjus kelias daržoves, gali tapti puikiais priešpiečiais.
Learn MoreSuktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais
Tags Rokas Vasiliauskas
Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais
Learn More