Storas purus šokoladinis tortas
Tags Audrius Teresius
Jeigu turite kelis gerai prinokusius avokadus - puikus šansas išbandyti šį veganišką šedevrą.
Learn MoreUžkeptos cukinijos (gratin)
Tags Paulė Tamašauskaitė
Jei turite užsilikusių cukinijų, traukite jas iš pintinių ir gaminkite gratiną.
Learn MoreMorkų tarkių keksiukai
Tags Renata Šniolienė
Kur sunaudoti morkų tarkius – likusius išspaudus sultis? Žinoma keksiukams kepti!
Learn MoreMakaronai su Bolonijos padažu
Tags Rokas Vasiliauskas
Kotletai gali atgimti Bolonojos padaže. Tikrai verta.
Learn MoreŽuvies pyragas
Tags Jonita Šeščilaitė
Kai antrą dieną valgyti tos pačios pašildytos žuvies jau nebesinori - siūlome išbandyti šį receptą.
Learn MoreKakavinis avokadų ir bananų pudingas su datulių karamele ir riešutais
Tags Paulė Tamašauskaitė
Pernokę bananai ir avokadai svajoja tapti šiuo patiekalu.
Learn MoreMarinuotos cukinijų žievelės
Tags Renata Šniolienė
Netradicinis receptas, padėsiantis sunaudoti dažniausiai išmetamą cukinijų žievę
Learn MoreAvinžirnių kepsneliai
Tags Aistė Švetkauskė
Neleiskite avinžirnių likučiams sugesti – išsikepkite vegetariškus kepsnelius.
Learn More„Cezario“ salotos su vištiena ir duonos skrebučiais
Tags Nida Degutienė
Virta arba kepta vištiena, padžiūvusi duona keliauja tiesiai į gardžiąsias salotas.
Learn MoreMakaronų apkepėlė traškia sūrio plutele su Bešamelio padažu
Tags Gian Luca Demarco
Suteikite virtiems makaronams antrą šansą – paversdami gardžiu itališku patiekalu.
Learn More