Virtų lęšių, keptų grybų ir graikinių riešutų užtepėlė
Tags Ona Jurkšienė
Kai iškyla dilema dėl lęšių likučių panaudojimo, rinkitės netradicinį sprendimą – gaminkite užtepėlę.
Learn MoreNesaldus „tortas“ su daržovių ir virtų kruopų likučiais ir humusu
Tags Ona Jurkšienė
Jei reikia sunaudoti daržovių stalčiaus senbuvius – šis patiekalas pats tas.
Learn MoreLavašo ar blynelių suktinukai su įvairių rūšių humusu ar užtepėlėmis
Tags Ona Jurkšienė
Spalvingas ir gardus būdas sunaudoti atlikusį humusą.
Learn MoreTortas „Sultenė“ – su keptomis daržovėmis ir įvairių rūšių humusu
Tags Ona Jurkšienė
Netradicinis humuso sunaudojimo būdas.
Learn MoreDuonos padažas
Tags Justinas Kapkovičius
Stulbinamai daug galimybių panaudoti sudžiūvusią duoną - siūlome šį tą netradicinio.
Learn MoreJuodos duonos pudingas
Tags Rokas Vasiliauskas
Neapažįstama virtų ryžių transformacija: Tailando skoniai Jūsų lėkštėje.
Learn MoreSezoninės salotos su keptomis pitų duonelėmis
Tags Renata Ničajienė
Pasirodo, padžiūvusios pitų duonelės puikiausiai tinka salotoms.
Learn MoreDuonos apkepas STRATA
Tags Renata Ničajienė
Nuostabus būdas sunaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Learn MoreGranola su rugine duona
Tags Renata Ničajienė
Padžiūvusią duoną galima išgelbėti. Geri pusryčiai garantuoti.
Learn MoreSluoksniuotas desertas su rugine duona
Tags Renata Ničajienė
Padžiūvusi juoda duona desertui?! Kartą paragavę gaminsite vėl ir vėl!
Learn MoreIspaniški duonos skrebučiai (torrijas)
Tags Justinas Kapkovičius
Gardus būdas panaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Learn MoreSriuba su riešutais ir česnakais
Tags Justinas Kapkovičius
Riešutų likučiai puikiausiai tinka šiai išskirtinio skonio sriubai.
Learn More