„Šepardo“ pyragas
Tags Ona Jurkšienė
Ypatingas receptas visiems likučiams sunaudoti: tiks ir virtos bulvės, ir įvairios kuopos, daržovės, grybai ir t.t.
Learn MoreVirtų lęšių, keptų grybų ir graikinių riešutų užtepėlė
Tags Ona Jurkšienė
Kai iškyla dilema dėl lęšių likučių panaudojimo, rinkitės netradicinį sprendimą – gaminkite užtepėlę.
Learn MoreSluoksniuotos tešlos daržovių pyragas su pievagrybiais
Tags Gian Luca Demarco
Šaldytuvo auditas: kopūsto gabaliukas, kelios virtos bulvės, užsilikę pievagrybiai, sūris...ir turime gardų pyragą.
Learn MoreStorapadė itališka pica su namie turimais ingredientais
Tags Gian Luca Demarco
Picai tiks viskas, ką turite šaldytuve. Puikus būdas sunaudoti likučius.
Learn MoreOrdzotas (Orzotto) su džiovintais arba šaldytais grybais
Tags Arūnas Stoškus
Pats laikas pasitikrinti virtuvės spintelių turinį ir rastas kruopas panaudoti netradiciškai.
Learn MoreDuonos apkepas STRATA
Tags Renata Ničajienė
Nuostabus būdas sunaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Learn MoreVištienos sriuba su pievagrybiais
Tags Jonita Šeščilaitė
Keptos vištos karkasas sriubai virti? Pabandykite – patiks.
Learn MoreGrybų šakšuka
Tags Justinas Kapkovičius
Kai šaldiklyje slepiasi rudenį rinkti grybai - siūlome receptą, kaip juos prikelti.
Learn MoreAzijietiški kepti ryžiai
Tags Rokas Vasiliauskas
Vakarienės ryžių likutis gali pavirsti puikiu Azijos įkvėptu patiekalu.
Learn More