Lietiniai blynai su įdaru
Tags Nida Degutienė
Nėra likučio, kurio negalėtumėt panaudoti lietinių įdarui.
Learn More„Budos dubuo“ (Buddha bowl) su grikiais, vištiena, daržovėmis
Tags Arūnas Stoškus
Patiekalas – ką radau, tą sudėjau ir gavosi šedevras!
Learn MorePolentos lazdelės
Tags Justinas Kapkovičius
Kai spintelėje mėnesių mėnesius užsiguli kukurūzų kuopos, ne bėda. Metas pasigaminti polentos lazdeles.
Learn MoreGrikių lietiniai
Tags Arūnas Stoškus
Po pusryčių liko nesuvalgytų virtų grikių? Puiki idėja kitos dienos pusryčiams.
Learn MoreLęšių ir rudųjų ryžių kotletėliai
Tags Paulė Tamašauskaitė
Vienu mostu sunaudosite dviejų kruopų likučius.
Learn MoreGranola su rugine duona
Tags Renata Ničajienė
Padžiūvusią duoną galima išgelbėti. Geri pusryčiai garantuoti.
Learn MoreRaudonųjų pupelių braunis
Tags Aistė Švetkauskė
Netikėtas posūkis gaminant braunį - vietoje miltų puikiausiai tiks skardinė primirštų pupelių.
Learn MoreGrikiai su daržovėmis
Tags Aistė Švetkauskė
Nuo pusryčiu likusi grikių košė pridėjus kelias daržoves, gali tapti puikiais priešpiečiais.
Learn MoreKukurūzų traškučiai (nachos) su vištiena, pupelėmis, „negražiais“ pomidorais ir sūriu
Tags Rokas Vasiliauskas
Kukurūzų traškučiai, vakarykštė vištiena, gabalėlis sūrio, prieskoniai ir vakarėlio užkandis paruoštas.
Learn MorePerlotas („Perlotto“) su jaunais burokėliais (ir jų lapais)
Tags Nida Degutienė
Kaip Risotto, bet iš perlinių kruopų, kurių visi prisipirko ir nėra kur dėti.
Learn MoreAvinžirnių kepsneliai
Tags Aistė Švetkauskė
Neleiskite avinžirnių likučiams sugesti – išsikepkite vegetariškus kepsnelius.
Learn More