Sicilietiški ryžių kroketai
Tags Gian Luca Demarco
Išsivirėte per daug ryžių ir sukate galvą, kaip čia jas įdomiau panaudojus?
Learn MoreMakaronai su Bolonijos padažu
Tags Rokas Vasiliauskas
Kotletai gali atgimti Bolonojos padaže. Tikrai verta.
Learn MoreŽuvies pyragas
Tags Jonita Šeščilaitė
Kai antrą dieną valgyti tos pačios pašildytos žuvies jau nebesinori - siūlome išbandyti šį receptą.
Learn MoreGrybų šakšuka
Tags Justinas Kapkovičius
Kai šaldiklyje slepiasi rudenį rinkti grybai - siūlome receptą, kaip juos prikelti.
Learn More„Cezario“ salotos su vištiena ir duonos skrebučiais
Tags Nida Degutienė
Virta arba kepta vištiena, padžiūvusi duona keliauja tiesiai į gardžiąsias salotas.
Learn MoreMakaronų apkepėlė traškia sūrio plutele su Bešamelio padažu
Tags Gian Luca Demarco
Suteikite virtiems makaronams antrą šansą – paversdami gardžiu itališku patiekalu.
Learn MoreSausainiai su virtais kiaušiniais, šokoladu ir kokosais
Tags Renata Ničajienė
Ypač skani povelykinė idėja, kaip panaudoti visus tuos likusius virtus kiaušinius.
Learn More