Jogurto ir fetos užkandis (HAYDARI)
Tags Nida Degutienė
Keli šaukštai jogurto, gabaliukas sūrio – štai jums turkiškas užkandis.
Learn MoreRaudonųjų lęšių kukuliai (KÖFTE)
Tags Nida Degutienė
Idėja, kaip sunaudoti prikauptus ankštinius.
Learn MoreŽali lietiniai blynai (be laktozės)
Tags Nida Degutienė
Kaip pasigaminti žalius Šreko blynelius? Tam reikės petražolių lapelių, kotelių, šaldytų špinatų. Dviguba nauda: skanūs blynai ir išgelbėti žalėsiai.
Learn MoreŽalsvi blyneliai su vištiena
Tags Jonita Šeščilaitė
Prieskoninių žolelių koteliai lietiniams nuspalvinti, o vištienos likučiai jiems įdaryti...
Learn MorePrieskoninė druska
Tags Renata Ničajienė
Ir koteliai, ir lapeliai viskas keliaują į šį pagardą!
Learn MoreGelsvių pesto padažas
Tags Renata Ničajienė
Kai geslvės pradeda vysti - skubam į pagalbą. Rezultatas džiugins visą žiemą.
Learn MoreCukinijų ir špinatų paplotėliai
Tags Nida Degutienė
Kai uždera cukinijos - pradžioje visi mėgaujasi, o paskui jau nežino, ką su jomis daryti…Tad būtų galima gaminti traškius cukinijų paplotėlius, kurie kaskart gali pavirsti į vis kitokį patiekalą pagardinant skirtingais pagardais.
Learn MoreŽali šaltibarščiai
Tags Nida Degutienė
Panaudokite likusius lašus kefyro, agurkų likučius, griebkite primirštą česnaką ir svogūnų laiškus...
Learn MoreMorkų lapų pesto padažas
Tags Nida Degutienė
Išbandę šį receptą niekada nebeišmesite morkų lapų.
Learn MoreSaulėgrąžų ir gražgarsčių užtepėlė
Tags Ona Jurkšienė
Misija įmanonoma: išgelbėkime pamirštas saulėgrąžas ir vystančias gražgarstes.
Learn MoreŽolelių tyrė
Tags Renata Ničajienė
Pasigaminkite prieskoninių žolelių tyrių, kurias galima užšaldyti žiemai.
Learn More