Virtų ryžių pudingas su pagardais
Tags Ona Jurkšienė
Netikėtas būdas iš virtų ryžių pasigaminti išskirtinį desertą.
Learn MoreVirtų lęšių, keptų grybų ir graikinių riešutų užtepėlė
Tags Ona Jurkšienė
Kai iškyla dilema dėl lęšių likučių panaudojimo, rinkitės netradicinį sprendimą – gaminkite užtepėlę.
Learn MoreŠokoladinis pyragas be kvietinių miltų ir be cukraus
Tags Ona Jurkšienė
Idėja, kaip morkų perteklių panaudoti neįprastai.
Learn MoreŠokoladinis tortas be kvietinių miltų ir cukraus
Tags Ona Jurkšienė
Be gliuteno ir be likučių.
Learn MoreSluoksniuotos tešlos tarta su karamelizuotais burokėliais, varškės sūriu ir riešutais
Tags Arūnas Stoškus
Atlikus šaldytuvo auditą, rasti ingredientai gali pavirsti gurmanišku pyragu.
Learn MoreĮdaryti baklažanai
Tags Nida Degutienė
Neišvaizdūs baklažanai gali tapti Jūsų vakarėlio populiariausiu užkandžiu.
Learn More„Budos dubuo“ (Buddha bowl) su grikiais, vištiena, daržovėmis
Tags Arūnas Stoškus
Patiekalas – ką radau, tą sudėjau ir gavosi šedevras!
Learn MoreMorkų pyragas
Tags Paulė Tamašauskaitė
Jeigu turite morkų - jos puikiausiai tiks šiam kvapniam pyragui.
Learn MoreDatulių ir riešutų saldainiai
Tags Arūnas Stoškus
Kai norisi kažko saldaus ir sveiko...puiki proga sunaudoti džiovintus vaisius ir riešutus.
Learn MoreGelsvių pesto padažas
Tags Renata Ničajienė
Kai geslvės pradeda vysti - skubam į pagalbą. Rezultatas džiugins visą žiemą.
Learn More