Virtų ryžių pudingas su pagardais
Tags Ona Jurkšienė
Netikėtas būdas iš virtų ryžių pasigaminti išskirtinį desertą.
Learn MoreŠokoladinis tortas be kvietinių miltų ir cukraus
Tags Ona Jurkšienė
Be gliuteno ir be likučių.
Learn MoreBananų ledai
Tags Arūnas Stoškus
Beje, ar žinojote, kaip paprasta pasigaminti naminius bananų ledus? Jums prireiks... tik bananų (geriausia - tie prinokę..)!
Learn MoreŠalta arbata Cold Brew
Tags Arūnas Stoškus
Kur panaudoti citrusinių vaisių žieveles? Pagardinti populiariąją COLD BREW arbatą!
Learn MoreKeptas obuolys su cinamonu ir maskarpone
Tags Arūnas Stoškus
1 obuolio užauginimui/pagaminimui sunaudojami 125 litrai vandens. Puikus būdas gelbėti obuolius - tiesiog juos iškepti.
Learn MoreSpanguolių, granatų ir citrinų (arba žaliųjų citrinų) gėrimas
Tags Arūnas Stoškus
Atlaisvinkite vietos šaldiklyje naujam uogų derliui.
Learn MoreApelsinų granita
Tags Arūnas Stoškus
Nėra kur dėti apelsinų? Pavirtę granita jie bus tikra atgaiva karštą vasaros dieną.
Learn MoreKefyro desertas su šaldytų uogų kompotu
Tags Nida Degutienė
Kai neatsiranda savanorių kefyrui išgelbėti..siūlome šiek tiek gudgrybių.
Learn More„Dutch baby“ blynas su šaldytų uogų pagardu
Tags Nida Degutienė
Blynas siurprizas. Puiki proga sunaudoti šaldytas avietes, braškes, mėlynes, serbentus ir t.t.
Learn MoreRyžių pudingas su uogų compote
Tags Justinas Kapkovičius
Šiek tiek vakarykščių ryžių, saujelė šaldiklyje užsigulėjusių uogų ir restorano meniu vertas desertas ant stalo.
Learn MoreObuolių likučių sirupas
Tags Renata Ničajienė
Likusias obuolių žieveles ir šerdis naudokite obuolių sirupui gaminti.
Learn MoreApelsinų žievelių cukatos
Tags Renata Ničajienė
Ekologiškų apelsinų žievelės taip pat valgomos.
Learn More