Tai ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelnęs virtuvės šefas, dirbęs geriausiuose Lietuvos ir užsienio restoranuose, rašantis tinklaraštį Pavarsdienorastis. Justinas sutiko pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi perkeliant tausų maisto gaminimą į Jūsų namų virtuvę: „Virtuvė man nėra tik darbas. Tai kultūros dalis, kurią turime puoselėti.”
Svogūnas supjaustomas ir apkepinamas keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais.
Susmulkinamas sūris ir mėsa.
Kepimo indas išklojamas sviestiniu popieriumi. Sudedamos bulvės. Tada suberiami svogūnai, mėsos gabalėliai, daromas sūrio sluoksnis.
Supilama pusė kiekio grietinėlės.
Pagardinama druska, pipirais.
Kartojama vėl pradedant bulvėmis ir baigiant sūriu.
Šaunama į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepama apie 15 minučių.