Daržovių likučių nuoviras

Daržovių likučių nuoviras

Augalinio maisto guru, kultinė šefė Ona Jurkšienė kviečia į maisto gaminimą žvelgti kūrybiškai ir strategiškai. 

Reikės:

Įvairių daržovių odelių ir gabaliukų (švarių, kokybiškų, nepatamsėjusių):

  • morkų
  • pastarnokų
  • moliūgų
  • cukinijų
  • baltųjų ridikų
  • porų žaliosios lapų dalies ir porų šaknelių
  • prieskoninių žolelių stiebelių
  • nuplautų svogūnų ropelių su lukštais

Paruošimo būdas:

  1. Viską sudedame į šaltą vandenį, užverdame, sumažiname kaitrą ir lėtai verdame 1,5 – 3 valandas. Baigdami virti pagardiname lauro lapeliais.
  2. Išvirusį nuovirą perkošiame,  jei reikia, įdedame druskos ir patiekiame su priedais.

Daržovių nuovirą galima patiekti su įvairiomis virtomis kruopomis, daigintais ankštiniais, žalumynais ir užtepėlėmis pagardintomis duonelėmis.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...