Pietietiškos virtuvės virtuozas Arūnas Stoškus kviečia kiekvieną dieną paversti švente (o kas trečią dieną – Nieko nepirkimo švente!) gaminant spalvingus patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta… Skanaus!
4 porcijoms
Datules užmerkiame vandenyje. Riešutus pakepiname, tada galime susimulkinti (peiliu arba trintuvu). Datules perkošiame, praplauname vandeniu ir dedame į trintuvą su riešutais. Triname, kol išeina vientisa masė. Saldainių paruošimo būdai:
Skanaus!
PATARIMAI:
Pietietiškos virtuvės virtuozas Arūnas Stoškus kviečia kiekvieną dieną paversti švente (o kas trečią dieną – Nieko nepirkimo švente!) gaminant spalvingus patiekalus, kuriems galima sunaudoti viską, kas liko nesuvalgyta ar gulėjo užmiršta… Skanaus!