Maisto žinovė, internetų žvaigždė Nida Degutienė – estetiškų patiekalų virtuozė, išmananti tausaus gaminimo subtilybes. Jūsų maisto likučiams ir atsargoms pasisekė: pasinaudokite nuostabiais Nidos receptais – išgelbėkite tai, kas liko nesuvalgyta, susikaupė ar gulėjo užmiršta…
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite svogūnus kol suminkštės, bebaigiant kepti sudėkite aitriąsias paprikas ir pakepinkite kol šiek tiek paruduos. Sudėkite imbierus ir česnakus, suberkite masala prieskonius, vėl apkepinkite. Sudėkite pomidorus kartu su sultimis, įberkite cukraus ir druskos. Kepinkite kol visas vanduo išgaruos ir pomidorai virs tiršta mase. Pabaigoje sudėkite gabalėliais pjaustytą panyrą (baltą sūrį) ir pakepinkite dar 4-5 minutes. Patiekite su virtais ryžiais ir/arba roti duonelėmis.