Makaronai su Bolonijos padažu

Makaronai su Bolonijos padažu
Rokas Vasiliauskas

Vieno geriausių restoranų šefas Rokas Vasiliauskas kviečia atskleisti paprasčiausių produktų magiją. Šie minimalistiniai receptai jums padės kūrybiškai sunaudoti likusį maistą ir be streso pasigaminti valgių.

Reikės:

ikonos

 4 porcijoms

  • 0,5 kg svogūnų 
  • 5 česnako skiltelių
  • 50 ml alyvuogių aliejaus
  • 400 g kotletų
  • 1 konservuotų pomidorų skardinės 
  • 7 g džiovintų raudonėlių 
  • juodųjų pipirų pagal skonį
  • 100 g tarkuoto džiugo sūrio
  • 1/2 aitriosios paprikos
  • 1/2 morkos 
  • 1/4 saliero šaknies 
  • šviežių bazilikų saujelė 
  • 700 g kiaušininių makaronų
  • druskos  ir pipirų

Paruošimo būdas:

1. Į puodą pilame alyvuogių aliejų ir jame kepiname svogūnus, kol įgyja aukso spalvą. 
2. Beriame pjaustytą česnaką, aitriąją papriką, raudonėlius ir smulkiai kapotus bazilikų lapelius, pakepiname dar 2 minutes. 
3. Saliero šaknį ir morką sutarkuojame burokine tarka, dedame į puodą ir pakepame dar 5 minutes. 
4. Kol viskas troškinasi, susismulkiname kotletus ir dedame į puodą. Pabarstome druska ir įmalame pipirų. Supilame konservuotus pomidorus ir viską patroškiname apie valandą. 
5. Prieš padažui baigiant troškintis, išverdame makaronus pagal gamintojo instrukciją. 
6. Ant virtų makaronų pilame padažą, apibarstome kapotais bazilikais ir tarkuotu džiugo sūriu.
 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...