Obuolių žievelių arbata

Obuolių žievelių arbata
Renata Ničajienė

Maisto entuziastė, virtuvės magė Renata Ničajienė žino, kaip iš avokadų pasigaminti majonezą, o iš duonos – desertą, ir kaip nustebinti save ar svečius, pavyzdžiui, sausainiais su kiaušiniais… Štai Renatos receptų kolekcija – pasisemkime idėjų, kaip kūrybingai sunaudoti maisto likučius ir atsargas.

Reikės:

ikonos

 1 stiklinei

  • 1 obuolio plonai nuluptos žievelės
  • 1 cinamono lazdelės
  • 1 gvazdikėlio
  • 1 kardamono
  • medaus pagal skonį

Paruošimo būdas:

Šviežiai nuluptą obuolio žievelę dėkite į puodelį. Ten pat berkite visus prieskonius ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite pritraukti apie 5 minutes. Pagal skonį saldinkite medumi ir mėgaukitės, kol šilta.

Kaip pasigaminti šį patiekalą taip pat galite pamatyti šiame įraše:

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...