Grybų šakšuka
Kai šaldiklyje slepiasi rudenį rinkti grybai - siūlome receptą, kaip juos prikelti.
Kakavinis avokadų ir bananų pudingas su datulių karamele ir riešutais
Pernokę bananai ir avokadai svajoja tapti šiuo patiekalu.
Marinuotos cukinijų žievelės
Netradicinis receptas, padėsiantis sunaudoti dažniausiai išmetamą cukinijų žievę
Avinžirnių kepsneliai
Neleiskite avinžirnių likučiams sugesti – išsikepkite vegetariškus kepsnelius.
„Cezario“ salotos su vištiena ir duonos skrebučiais
Virta arba kepta vištiena, padžiūvusi duona keliauja tiesiai į gardžiąsias salotas.
Makaronų apkepėlė traškia sūrio plutele su Bešamelio padažu
Suteikite virtiems makaronams antrą šansą – paversdami gardžiu itališku patiekalu.
Sausainiai su virtais kiaušiniais, šokoladu ir kokosais
Ypač skani povelykinė idėja, kaip panaudoti visus tuos likusius virtus kiaušinius.
Azijietiški kepti ryžiai
Vakarienės ryžių likutis gali pavirsti puikiu Azijos įkvėptu patiekalu.
Ispaniška tortilija
Kaip paversti vakarykštes virtas bulves ispaniškais pusryčiais? Viskas paprasta...
Daržovių likučių nuoviras
Galai yra gerai! Neišmeskite daržovių galiukų ir žievelių – kam švaistyti tai, ką galima panaudoti gardžiam nuovirui išsivirti.
Kaip patikrinti kiaušinio šviežumą?
Kiaušiniai žymimi terminu “Geriausias iki…”. Tai reiškia, kad ir pasibaigus terminui, produktą dar saugu vartoti. Bet kaip patikrinti, ar kiaušinis nesugedęs? Štai keli patikrinti būdai... Read More
Kaip ilgiau išlaikyti braškes?
Sprendi, dėti ar nedėti braškes į šaldytuvą? O jeigu paklaustum ne “Ar…”, o “Kaip…”? KAIP braškes padėti į šaldytuvą? Nuo to priklauso, kokios jos bus... Read More