Bulvių apkepas
Virtų bulvių likučiai - tai jėga.
Polentos lazdelės
Kai spintelėje mėnesių mėnesius užsiguli kukurūzų kuopos, ne bėda. Metas pasigaminti polentos lazdeles.
Ryžių pudingas su uogų compote
Šiek tiek vakarykščių ryžių, saujelė šaldiklyje užsigulėjusių uogų ir restorano meniu vertas desertas ant stalo.
Grikių lietiniai
Po pusryčių liko nesuvalgytų virtų grikių? Puiki idėja kitos dienos pusryčiams.
Panettone pudingas
Po švenčių lieka įvairiausių pyragų. Kur sunaudoti? Pasigaminti gardų pudingą!
Vištiena ir saulėje džiovintais pomidorais įdaryti makaronai
Makaronų likučiai tikras gėris. Šiek tiek magijos ir turėsite puikų patiekalą pietums.
Žalsvi blyneliai su vištiena
Prieskoninių žolelių koteliai lietiniams nuspalvinti, o vištienos likučiai jiems įdaryti...
Lęšių ir rudųjų ryžių kotletėliai
Vienu mostu sunaudosite dviejų kruopų likučius.
Morkų pyragas
Jeigu turite morkų - jos puikiausiai tiks šiam kvapniam pyragui.
Datulių ir riešutų saldainiai
Kai norisi kažko saldaus ir sveiko...puiki proga sunaudoti džiovintus vaisius ir riešutus.
Obuolių likučių sirupas
Likusias obuolių žieveles ir šerdis naudokite obuolių sirupui gaminti.
Apelsinų žievelių cukatos
Ekologiškų apelsinų žievelės taip pat valgomos.