Juodos duonos pudingas
Neapažįstama virtų ryžių transformacija: Tailando skoniai Jūsų lėkštėje.
Obuolių žievelių arbata
Jei kepant pyragą liko obuolių žievelių – sunaudokite ir mėgausitės šildančiu gėrimu.
Prieskoninė druska
Ir koteliai, ir lapeliai viskas keliaują į šį pagardą!
Gelsvių pesto padažas
Kai geslvės pradeda vysti - skubam į pagalbą. Rezultatas džiugins visą žiemą.
Sezoninės salotos su keptomis pitų duonelėmis
Pasirodo, padžiūvusios pitų duonelės puikiausiai tinka salotoms.
Duonos apkepas STRATA
Nuostabus būdas sunaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Granola su rugine duona
Padžiūvusią duoną galima išgelbėti. Geri pusryčiai garantuoti.
Sluoksniuotas desertas su rugine duona
Padžiūvusi juoda duona desertui?! Kartą paragavę gaminsite vėl ir vėl!
Kitaip įdaryti kiaušiniai
Paprastas ir skanus būdas pasigaminti užkandį iš virtų kiaušinių.
Pikantiškas virtų kiaušinių užtepas su avokadų majonezu
Gardus būdas sunaudoti Velykinių margučių perteklių.
Raudonųjų pupelių braunis
Netikėtas posūkis gaminant braunį - vietoje miltų puikiausiai tiks skardinė primirštų pupelių.
Žalias energijos kokteilis
Likutis kefyro, neišvaizdus bananas, pasiklydusios spintelėje datulės - viską miksuojam ir skonį gerą garantuojam.