Žiedinių kopūstų kepsneliai
Traukiame iš šaldytuvo jau vystantį žiedinį kopūstą ir štai - kepsneliai jau garuoja ant Jūsų stalo.
Tailandietiškas karis su vištiena, kokosų pienu ir vakar virtais ryžiais
Neapažįstama virtų ryžių transformacija: Tailando skoniai Jūsų lėkštėje.
Kepti makaronai (Stir fry noodles) su neišvaizdžiomis daržovėmis ir keptos kiaulienos likučiais
Vakarykštis karbonadas, pavytusi paprika ar morka - tinka viskas. Puikus būdas sunaudoti skirtingus likučius.
Ispaniški duonos skrebučiai (torrijas)
Gardus būdas panaudoti ne pirmo šviežumo duoną.
Sriuba su riešutais ir česnakais
Riešutų likučiai puikiausiai tinka šiai išskirtinio skonio sriubai.
Bulvienė
Neišmeskite kietojo sūrio plutelės, ji šiai sriubai suteiks nuostabaus skonio.
Sauso rauginimo agurkai
Kai sezonas įsibėgėja, sukame galvas, ką gi dar skanaus galime iš jų pasigaminti.
Grikiai su daržovėmis
Nuo pusryčiu likusi grikių košė pridėjus kelias daržoves, gali tapti puikiais priešpiečiais.
Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais
Suktinukai su vakarykščiu karbonadu, hoisin ir siračos (Sriracha) padažais, pekininiais kopūstais, agurkais
Kaip pasigaminti TORTILIJŲ
Tortilijų įdarams tiks beveik viskas, ko turite šaldytuve. Puikus būdas gelbėti maistą nuo išmetimo.
CHILAQUILES (kukurūzinių tortilijų traškučiai su padažu, kiaušiniu ir sūriu)
Liko nesuvalgytų tortilijų - neišmeskite! Puiki proga išbandyti tradicinį meksikietišką pusryčių patiekalą.
Itališki virtų bulvių virtinukai (Gnocchi) su karamelizuoto sviesto ir česnakų padažu
Virtos bulvės užima vietą šaldytuve? Pasigaminkite lengvų, purių itališkų bulvinukų.