Cukinijų ir špinatų paplotėliai
Kai uždera cukinijos - pradžioje visi mėgaujasi, o paskui jau nežino, ką su jomis daryti…Tad būtų galima gaminti traškius cukinijų paplotėlius, kurie kaskart gali pavirsti į vis kitokį patiekalą pagardinant skirtingais pagardais.
Žali šaltibarščiai
Panaudokite likusius lašus kefyro, agurkų likučius, griebkite primirštą česnaką ir svogūnų laiškus...
Morkų lapų pesto padažas
Išbandę šį receptą niekada nebeišmesite morkų lapų.
Perlotas („Perlotto“) su jaunais burokėliais (ir jų lapais)
Kaip Risotto, bet iš perlinių kruopų, kurių visi prisipirko ir nėra kur dėti.
Lašišų sriuba
Išdorojus lašišą, likučius panaudokite aromatingai sriubai.
Lakštinės („filo“) tešlos pyragas su vištiena, kruopomis ir žalumynais
Receptas subalansuotas optimaliai suvartoti maisto likučius ir atsargas.
Keptų vaisių ir traškių trupinių desertas (angl. crumble)
Tinka visi padžiūvę, pavytę, pamušti, pernokę, išpjaustyti vaisiai. Ir, žinoma, įvairios šaldiklyje užsigulėjusios uogos.
Mini fritatos keksiukų formelėse
Paverskite maisto likučius karališkais pusryčiais.
Bananų duonos keksiukai
Pernokę bananai gal ir neatrodo super, bet jie puikiai tinka daugeliui patiekalų, tiesiog įjunkite vaizduotę!
Vištienos sriuba su pievagrybiais
Keptos vištos karkasas sriubai virti? Pabandykite – patiks.
Storas purus šokoladinis tortas
Jeigu turite kelis gerai prinokusius avokadus - puikus šansas išbandyti šį veganišką šedevrą.
Makaronai su sūriu (mac & cheese)
Prikelkime virtus makaronus antram gyvenimui.