Iniciatyvą „Linkėjimai, maistas” palaiko ir savo tvariomis idėjomis dalinasi Jonita Šeščilaitė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė, 2018 metų geriausia jaunoji virėja, S. Pellegrino young chef euro-asia finalininkė.
Kalėdinė tvarumo idėja – sunaudoti sudžiūvusį ar neskanų panettone pyragą.
Puode užkaitinamas pienas, grietinėlė ir apelsino žievelės. Suberiamas baltasis šokoladas. Moliniai indeliai lengvai patepami sviestu, sudedamas panettone pyragas. Kol tirpsta šokoladas, išplakamas kiaušinis su cukrumi. Pakaitintas pienas su grietinėle ir baltuoju šokoladu supilamas į kiaušinio plakinį, užpilama ant panettone pyrago. Reikia palaukti 2 minutes, kol susigers. Kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių. Ant iškepto pudingo dedami juodojo šokolado gabaliukai.