Tai ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelnęs virtuvės šefas, dirbęs geriausiuose Lietuvos ir užsienio restoranuose, rašantis tinklaraštį Pavarsdienorastis. Justinas sutiko pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi perkeliant tausų maisto gaminimą į Jūsų namų virtuvę: „Virtuvė man nėra tik darbas. Tai kultūros dalis, kurią turime puoselėti.”
Į pakaitintą sultinį suberiamos kukurūzų kruopos, gerai išmaišoma šaukštu. Išjungus kaitinimą uždengiama dangčiu ir paliekama kelioms minutėms brinkti. Suberiamas smulkiai tarkuotas sūris, gerai išmaišoma.
Indo dugnas išklojamas sviestiniu popieriumi, suverčiama kukurūzų košė. Uždengiama sviestiniu popieriumi ir statoma į šaldytuvą, kad atvėstų. Gauta masė (turi būti sustingus) išverčiama ant lentelės. Supjaustoma lazdelėmis, pašlakstoma alyvuogių aliejumi ir pabarstoma kukurūzų kruopomis. Kepama įkaitintoje iki 180 °C temperatūros orkaitėje 15 min.