Tai ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelnęs virtuvės šefas, dirbęs geriausiuose Lietuvos ir užsienio restoranuose, rašantis tinklaraštį Pavarsdienorastis. Justinas sutiko pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi perkeliant tausų maisto gaminimą į Jūsų namų virtuvę: „Virtuvė man nėra tik darbas. Tai kultūros dalis, kurią turime puoselėti.”
Išverdami ryžiai. Juos geriausia virti puode storu dugnu, kad būtų galima reguliuoti temperatūrą. Ryžiai suberiami į įkaitintą pieną, įdedama druskos. Sumažinus ugnį verdama tiek, kiek nurodyta ant pakuotės. Apvalūs ryžiai verda apie 20 minučių. Svarbiausia nepamiršti jų pamaišyti, kad virtų tolygiai ir nedžiūtų.
Kol ryžiai verda, ruošiamas kremas. Į pakaitintą grietinėlę suberiamas smulkintas šokoladas. Išmaišoma iki vientisos masės. Dedama į šaldytuvą, kad masė atvėstų. Į ataušusią masę įmaišoma maskarponės sūrio.
Ant skardos suberiamos uogos, tarkuotos greipfrutų žievelės, supilamas medus. Šaunama į iki 180 °C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepama 8 min.
Ryžiai sumaišomi su kremu, ant viršaus užpilamas uogų Compote.