Saulėgrąžų ir gražgarsčių užtepėlė

Saulėgrąžų ir gražgarsčių užtepėlė

Augalinio maisto guru, kultinė šefė Ona Jurkšienė kviečia į maisto gaminimą žvelgti kūrybiškai ir strategiškai. 

Reikės:

  • 8 valg. š. nuplautų ir išmirkytų saulėgrąžų branduolių
  • saujos nuplautų ir nusausintų gražgarsčių; papildomai galima panaudoti ir turimus petražolių, krapų ir kitų prieskoninių žolelių likučius
  • 2 valg. š. citrinų sulčių
  • pusės stiklinės vandens
  • žiupsnelio druskos ir maltų pipirų

Paruošimo būdas:

  1. Produktus sudėti į smulkintuvo indą ir susmulkinti iki vientisos tirštos masės, pagal poreikį įdėti druskos ar citrinų sulčių.
  2. Paruoštą užtepėlę patiekti su duonelėmis ar daržovių gabaliukais.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...