4 porcijoms
Keptuvėje įkaitinkite aliejų (galite naudoti sezamų aliejų). Sausainiams formuoti skirtais metaliniais žiedais formuokite paplotėlius (žiedus galite pasigaminti ir patys – iš konservų skardinės). Dėkite po 3–4 šaukštus masės ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (po 4–5 min.). Patiekite pabarstę žalumynais, riešutais (jei turite) ir mėgstamu saldžiarūgščiu aitriųjų paprikų padažu.
Maisto žinovė, internetų žvaigždė Nida Degutienė – estetiškų patiekalų virtuozė, išmananti tausaus gaminimo subtilybes. Jūsų maisto likučiams ir atsargoms pasisekė: pasinaudokite nuostabiais Nidos receptais – išgelbėkite tai, kas liko nesuvalgyta, susikaupė ar gulėjo užmiršta…