Iniciatyvą „Linkėjimai, maistas” palaiko ir savo tvariomis idėjomis dalinasi Jonita Šeščilaitė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė, 2018 metų geriausia jaunoji virėja, S. Pellegrino young chef euro-asia finalininkė.
Šventinė tvarumo idėja – sunaudojamas nuo Kalėdų likęs vištienos karkasas.
Išverdamas vištienos sultinys. Į verdantį vandenį (1 l) dedamas vištienos karkasas, suberiamos morkos, salierai, porai, čiobreliai ir laurų lapai. Sultinys verdamas ant silpnos ugnies apie 30 minučių, perkošiamas per sietelį. Supjaustyti svogūnai ir pievagrybiai pakepinami keptuvėje, pagardinami druska ir pipirais. Supilami išmirkyti džiovinti grybai, viskas pakepinama ir supilama į puodą su vištienos sultiniu. Užverdama, sudedamos bulvės ir paverdama 5 minutes. Supilama grietinėlė ir viskas sutrinama rankiniu trintuvu.