Iniciatyvą „Linkėjimai, maistas” palaiko ir savo tvariomis idėjomis dalinasi Jonita Šeščilaitė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė, 2018 metų geriausia jaunoji virėja, S. Pellegrino young chef euro-asia finalininkė.
Ruošiamas bešamelio padažas. Mažame puode ištirpinamas sviestas. Į jį suberiami miltai, 4 minutes kepinama ant vidutinės kaitros ugnies, kol pasklinda švelnus riešutų kvapas. Supilamas pienas, greitai išmaišoma iki vientisos masės, nukeliama nuo ugnies. Svogūnas supjaustomas ir lengvai apkepinamas keptuvėje. Smulkiais gabaliukais supjaustyta kepta žuvis sumaišoma su apkeptais svogūnais, konservuotais žirneliais ir bešamelio padažu. Masė dedame į molinį indą ir tolygiai padengiama bulvių koše. Kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes, kol paviršius lengvai apkeps.